Čajové noviny, Nezařazené

FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj

 FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj

Popis čaje:

sklizeň čajů ze zahrady Fu Liang je známá pro kvalitu svých čajů. Zahrada Fu Liang nabízí organické oolong čaje, které dávají po vyluhování světle žlutý nálev a aromatickou chuť. Čaj se vyznačuje rolovaným nestejnoměrným listem. Konečky listů jsou intenzivně hnědé a ukazují tak začátek fermentace. Fu liang umožňuje až čtyřikrát opakovat nálev. Každý nálev bude jiný a méně a méně bohatší na tein.

konvice ZelenýDrak.cz

Nápoj:

čínský čaj Fu Liang BIO je z cca 25% fermentovaný oolong s květinovým nádechem hyacintu. Po ochutnání zůstává v ústech lahodná jakoby kaštanová chuť. Fu Liang oolong obsahuje málo kofeinu proto jej doporučujeme pít kdykoli během dne, aniž bydošlo ke stimulaci nebo podráždění těla. V tradiční čínské medicíně se doporučuje tohoto čaje užívat ke snížení hladiny cholesterolu, zmírnění zažívacích či střevních potíží. Fu Liang oolong likviduje tuky, odstraňuje z těla toxiny, nikotin a jiné znečištění.

Výhody Oolong čaje Fu Liang BIO

Oolong čaj Fu Liang je vynikající alternativou zeleného nebo černého čaje. Tento oolong nebo také Wu Long čaj, může doprovázet jakékoli chutné jídlo. Výhody oolongu Fu Liang jsou nad rámec pouhého pití nebo si vychutnání lahodného čaje. Čaj Fu Liang Vám může přinést silný antioxidační úder, pokaždé kdy si jej připravíte.

Zvyšte svůj příjem antioxidantů

Lidé pijí oolong čaje jako např. Fu liang oolong, protože se se běžně uvádí, že obsahuje množství antioxidantů, které mohou pomoci redukovat poškození buněk a chránit tělo před rakovinou a dalšími nemocemi. Studie ovšem ještě neprokázaly konkrétní vazby látek, které tento jev způsobují, takže prevence rakoviny nepatří mezi podložené efekty. Dvě z nejhojnějších antioxidačních sloučenin v oolong čaji jsou flavonoly a flavanoly. Obecně se má za to, že vypitím tří až pěti šálků čaje denně, můžeme tělu poskytnout 250 mg katechinů (antioxidantu).

Lidé pomoci oolong čajů se snaží bránit proti běžným neduhům

Lidé pijí oolong čaje (například  Fu Liang oolong), protože se domnívají že je čaj chrání a pomáhá jim proti kardiovaskulárním onemocněním, osteoporóze, zubním kazům a jiným trápením. Dále lidé pijí čaj oolong (například Fu Liang), protože věří, že snižuje hladinu cukru v krvi, což využívají i lidé s cukrovkou k udržení dobré hladiny glukózy.

Fu Liang čaj a štíhlá postava

Pokud hledáte, jak zhubnout, můžete se nechat inspirovat lidmi, kteří věří, že oolong čaj může být dobrou volbou ke snížení tuku v těle. Lidé s nadváhou konzumující oolong, jsou přesvěčeni, že spálí více kalorií denně, než ti, kteří pijí pouze vodu.

Je nutno podotknout, že účinky námi nabízených čajů (tedy ani tohoto), nebyly vědecky testovány.

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj – vzhled

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO - oolong čaj

Objednat:

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj – příprava

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO - oolong čaj - příprava

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj – nálev

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO - oolong čaj - nálev

CHINA FINE OOLONG FU LIANG BIO – oolong čaj 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *